Taksisti u Žagubici ukrali dukate i devize

Jedan od osumnjičenih ušao je u porodičnu kuću taksiste i, preteći metalnom šipkom njegovoj majci, nakon premetačine odneo dukate i novac

  • 1

Sava M. (51) iz Laznice, Zoran S. (42) iz Suvog Dola i Saša P. (33) iz Žagubiceuhapšeni su zbog sumnje da su 9. februara iz kuće jednog taksiste ukrali dukate i novac, preteći njegovoj majci ubistvom.

- Prema njihovom prethodnom dogovoru, Saša P. naručio je kod oštećenog, koji se bavi taksi-prevozom, vožnju do Požarevca. Jedan od osumnjičenih ostao je na ulici u putničnom vozilu, dok je drugi, maskiran, ušao u porodičnu kuću taksiste i, preteći metalnom šipkom njegovoj majci da će je ubiti, nakon premetačine, odneo dukate i devizni i dinarski novac - kažu u policiji, i dodaju da je osumnjičeni nakon toga pobegao.

Narednog dana, tokom pretresa kuća osumnjičenih, policija je pronašla deo ukradenog novca, kao i delove garderobe koju su nosili prilikom izvršenja krivičnog dela.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • amer

    14. februar 2013 | 02:54

    u srbiji posten covek ne sme da se odbrani i ne moze da dobije dozvolu za nosenje i drzanje oruzja, i zato kriminalci otimaju,biju i ubijaju a za to sve je krivo tuxilastvo,drzava i zakoni koji su namerno pravljeni da ugroze zivot postenih ljudi a da brane kriminalce smesno blagim kaznama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA