Bračni par ubijen zbog greške Gugl Erta?!

Direktor banke u SAD dobijao je pretnje smrću, a ubijene su njegove prve komšije - na Gugl Ertu njegova adresa prikazuje kuću ubijenih suseda

  • 2

Ekipa istražitelja televizije CBS sumnja da je zbog greške na Gugl Ertu 2010. ubijen jedan bračni par u Viskonsinu u Americi za čije je ubistvo osuđen njihov sin koji sada služi dve doživotne robije.

"Hafington post" prenosi informacije CBS-a, i kaže da je Erik Koula osuđen za ubistvo Denisa i Merne Koule, iako nije imao motiv za to i iako nije bilo fizičkog i forenzičkog dokaza da je on počinio ubistvo.

Jedan od dokaza bio je taj što je Erik jutro nakon ubistva unovčio ček od 50.000 dolara s potpisom oca kojeg je krivotvorio – njegov advokat je rekao da je on stalno krivotvorio očev potpis i zapitao se kakav bi on to "idiot morao biti da unovči ček u banci jutro nakon ubistva" kada je jasno da policija lako može doći do izveštaja iz banke i povezati ta dva događaja.

Ono što su na CBS-u otkrili jeste da je pre ubistva bračnog para Koula, njihov prvi komšija Stiv Bardžis, koji je bio predsednik banke, primao pretnje smrću.

Ako je neko hteo da ubije Bardžisa u njegovoj kući, postoji verovatnoća da je lokaciju kuće tražio upravo putem Gugl Erta, a kada se u njemu upiše Bardžisova adresa, Gugl ne prikaže njegovu kuću, već na karti označi kuću bračnog para Koula.

(Telegraf.rs / Izvor: Mondo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    13. februar 2013 | 17:18

    Gugle erta ?! Program dolazi u lokalizovanoj varijanti pod imenom Google Zemlja .... ..... erta :D

  • русија

    14. februar 2013 | 02:17

    амери

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA