STRAVIČNO: Harmonikaš: Morao sam da je ubijem!

Ubica u policiji priznao zločin i detaljno opisao zašto je i kako presudio nesrećnoj pevačici

  • 0

Harmonikaš Milanče Ivanović (42) iz Badljevice kod Smedereva ubio je 22 godine mlađu koleginicu iz orkestra Mariju Mihajlović iz Smederevske Palanke zato što je želela da raskine ljubavnu vezu s njim.

Na teret mu se stavlja teško ubistvo, pošto je usmrtio devojku sa 29 udaraca čekićem u glavu. Zločin se dogodio kod sela Kusadak u blizini Smederevske Palanke.

Ivanović je u policiji priznao zločin i detaljno opisao zašto je i kako presudio nesrećnoj Mariji, piše Pres.

- Mnogo sam je voleo. Međutim, bio sam ljubomoran i posesivan jer sam znao da je bila u šemi i sa drugima iz benda - rekao je na saslušanju u policiji Milanče Ivanović i tvrdio da se kobnog dana posvađao sa Marijom Mihajlović.

On je u policiji tvrdio i da je Marija koristila drogu.

- Taj dan smo krenuli mojim kolima kod bubnjara iz našeg benda u Mladenovac. Tražila je da svratimo kod njenog dilera da kupi drogu. Posvađali smo se jer ja nisam hteo da je vozim i ona je pretila da će me tužiti policiji zbog seksualnog zlostavljanja. Kada mi je zapretila, pao mi je mrak na oči - rekao je Ivanović na saslušanju u policiji.

Prema navodima policije, harmonikaš i ubijena pevačica sastali su se u Smederevskoj Palanci i njegovim vozilom krenuli ka Mladenovcu.

- U toku vožnje u ataru sela Kusadak došlo je do svađe između njih, pa je Marija tražila da izađe iz vozila. Kada je Ivanović zaustavio automobil, Marija je izašla i pešice krenula nazad ka Smederevskoj Palanci. Tada je on uzeo čekić iz automobila, krenuo za njom i sa leđa je gađao u potiljak, zbog čega je pala na zemlju. Kada joj je prišao, udario ju je još 29 puta čekićem u glavu - saopštila je smederevska policija.

(Telegraf.rs/Pres)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA