Unuk Boba Kenedija uhapšen ispred Bele kuće!

Mladić je uhapšen juče zajedno sa svojim ocem Robertom Kenedijem Džuniorom, glumicom Deril Hanom i na desetine drugih demonstranata koji su organizovali ekološki protest

  • 0

Konor Kenedi (18), unuk Roberta Boba Kenedija, poznat i kao bivši dečko američke folk zvezde Tejlor Svift, uhapšen je ispred Bele kuće.

Kako prenose američki mediji, mladić je uhapšen juče zajedno sa svojim ocem Robertom Kenedijem Džuniorom, glumicom Deril Hanom i na desetine drugih demonstranata koji su organizovali ekološki protest ispred Bele kuće.

Cilj protesta bio je da ubede predsednika Baraka Obamu da odustane od izgradnje naftovoda.

Policija je uhapsila 48 demonstranata, optuženih za građansku neposlušnost, jer su odbili da se raziđu kada im je to bilo naređeno.

Nakon kraćeg zadržavanja u policijskoj stanici i plaćanja kazne od 100 dolara, Konor, njegov otac i zvezda "Blejd Ranera", zajedno sa svima ostalima pušteni su na slobodu.

Mediji su počeli da pišu o Konoru prošlog leta, kada se saznalo za njegovu vezu za pevačicom Tejlor Svift. Ljubavna idila trajala je koliko i samo leto. Sa dolaskom jeseni, Konor se vratio na koledž, a Tejlor na turneju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA