MODERNI DIKTATOR: Čečenski predsednik hit na Instagramu!

Pod nadimkom "alihan777" na popularnom Instagramu Kadirov ima 301 fotografiju. I dok su na nekima zabeleženi javni događaji, druge su mnogo privatnije i pokazuju predsednika sa njegovom decom

  • 4

Maženje sa tigrovima, vožnja svih vrsta terenskih vozila i poziranje sa automatskim oružjem samo su neki od hobija u kojima uživa čečenski predsednik Ramzan Kadirov, sudeći po njegovom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Pod nadimkom "alihan777" na popularnom Instagramu Kadirov ima 301 fotografiju. I dok su na nekima zabeleženi javni događaji kojima je prisustvovao kao što je ona na kojoj je sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, druge su mnogo privatnije i pokazuju predsednika sa njegovom decom.

Ne zna se tačno ko postavlja fotografije, ali Kadirovu to očigledno ne smeta. On je nekoliko puta stavljao linkove sa fotografijama i na svoj Tviter nalog.

Kadirova je nedavno Radio Evropa (RFERL) proglasila jednim od najrazumnijih autoritarnih lidera na društvenim mrežama.

- Kadirov se bavi raznim temama na svom Tviter profilu. U samo 140 karaktera on hvali rusku štampu, tuguje zbog smrti svog dede, čestita drugom "tviterašu" rođenje deteta i kritikuje političare koji mu nisu po volji - navodi se u ovoj medijskoj kući.

(M. R. / Izvor: Dailydot.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dukii

    15. februar 2013 | 17:32

    Dajte ovog u Srbiju da nauci ove nase sto su progutali motke kako da budu opusteniji.

  • русија

    16. februar 2013 | 06:11

    глуми путина ! ал опет боље и то него кад видим ове наше набигузице, само им стомаци и главе расту

  • Dr

    16. februar 2013 | 10:34

    Ma ovaj iz Zemuna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA