Zatvorenici ubili monstruma koji je zverski mučio dete!

Anvarovo telo pronašli su zatvorski čuvari, a policajci su ispitali dvojicu zatvorenika osumnjičenih za ubistvo. On je služio kaznu od 23 godine za ubistvo devojčice Sanam Navsarka 2009. godine

  • 11

Mladić Subhan Anvar (24) čovek koji je mučio i ubio devojčicu (2), ćerku svoje devojke, izboden je u svojoj zatvorskoj ćeliji.

Anvar je izboden nakon što su ga dva zatvorenika držala kao taoca u Long Lartin zatvoru u Vorčestširu u Velikoj Britaniji.

On je služio kaznu od 23 godine zatvora za ubistvo devojčice Sanam Navsarka 2009. godine. Devojčica je nakon smrti imala 107 povreda na telu od brutalnog višemesečnog iživljavanja.

Njena majka Zahbena Navsarka oslobođena je optužbi za prvostepeno ubistvo, ali je optužena za ubistvo bez predumišljaja i osuđena na devet godina zatvora.

Anvar i devojčicina majka slomili su svaki ud nemoćnom detetu, tokom višemesečne torture. Na policijskom uviđaju pronađen je jeziv prizor, otisci malenih krvavih ručica bili su po celom stanu, po zidovima i ormarima.

Par je dete stavljao čak i u mašinu za sušenje veša. Devojčica je umrla od posledica mnoštva preloma.

Anvarovo telo pronašli su zatvorski čuvari, a policajci su ispitali dvojicu zatvorenika osumnjičenih za ubistvo.

Zatvor Long Lartin jedan je od najčuvanijih, sa velikim brojem okorelih kriminalaca.

(M.R. / Izvor: Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Woolf

    18. februar 2013 | 13:50

    Svaka cast zatvorenicima

  • Cash

    18. februar 2013 | 11:49

    Nije zaslužio da živi!

  • Zuhra

    18. februar 2013 | 15:48

    Prvo su trebali da ga citavog polome pa tek onda da ga ubiju fa vidi kako je bilo jadnom detetu ni krivo ni duzno od bolesne majke l njenog monstruma....strasno!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA