JEZIVO: Odran pas u Borči! (UZNEMIRUJUĆE)

Nevladina organizacija Evropska inicijativa 17 objavila je na svom Fejsbuk profilu fotografiju brutalno ubijenog psa u Borči, kome je skinuta kompletna koža s tela!!!

  • 87

Nevladina organizacija Evropska inicijativa 17 objavila je na svom Fejsbuk profilu fotografiju brutalno ubijenog psa u Borči, kome je skinuta kompletna koža s tela!!!

Danica Drobac, predsednik ove NVO, kaže da nema više informacija o ovom brutalnom ubistvu. Ona se nada da će onaj ko je ovo učinio ubrzo biti uhvaćen.

- Ne mogu da verujem da se nešto tako dogodilo u Beogradu u 2013. godini. Tu sliku sam primila sinoć, poslala na neke adrese i nakon  cele noći nisam oka sklopila - kaže ona.

Prema pisanju internet portala Na dlanu, ovog mrtvog psa su našli Beograđani Jasmina Golubović i Vladan Ilić, iza kontejnera u Ulici Mihaila Soholova 11 u Borči.

- Prvo sam videla glavu, pa sam pomislila da je to nešto iz obližnje mesare, ali sam onda primetila očnjake, a zatim i celo telo, pa i rep i shvatila da je u pitanju pas. Jedino u ovom užasnom prizoru sam uspela da primetim da mu je jedna noga slomljena - rekla je Jasmina za ovaj portal.

Jasmina i Vladan su obavestili komunalnu i redovnu policiju o celom slučaju. Međutim do ovog trenutka niko nije izašao na mesto na kojem se nalazi leš odranog psa.

Po Zakonu o dobrobiti životinja policija je obavezba da leš psa prosledi Zoohigijeni koja je obavezna da uradi obdukciju i utvrdi pod koji okolnostima i na koji način je nesrećna životinja ubijena i odrana.

(I. M. / Izvor: Na dlanu )

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Otrovan Pas

    18. februar 2013 | 11:23

    Ovakve ljude treba isto tretirati ako se jednog lepog dana uhvate!!

  • Petko

    18. februar 2013 | 11:20

    U Borči kinezi grade most

  • an3l

    18. februar 2013 | 12:01

    tko god to napravio zelim da mu se vrati na najmilijem,takav covijek nije zasluzio da zivi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA