TUČA ZA GALENIKU: Zainteresovani Valeant, Batterje Pharma, SCS International i Belupo

Četiri kompanija za sada su zainteresovane za Galeniku. Rok za podnošenje tenderskih prijava ističe za oko dve nedelje

  • 2

Kanadski "Valeant", "Batterjee Pharma" iz Saudijske Arabije, SCS International iz SAD i Belupo iz Hrvatske , prijavile su se na tender za "Galeniku", saznaje Telegraf.rs u Ministarstvu finansija i privrede.

Ove četiri kompanije pretenduju da budu novi vlasnici naše najveće farmaceutske kuće "Galenika", koja je u poslednjih nekoliko godina, zbog lošeg upravljanja, upala u višemilionske dugove.

Rok za podnošenje tenderskih prijava ističe za oko dve nedelje.

(N. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bracala

    18. februar 2013 | 15:37

    Naravno, zato sto pharma swiss vec radi u Srbiji i ima razradjene varijante sa svima u biznisu, pocevsi od Galenike pa do privatnih apoteka. Sve se pretvara u kombinaciju kad tad.

  • mile

    18. februar 2013 | 22:00

    1 valeant je isto sto I svisfarma jerbo su ih kupili per 2 godine 2 pratim trziste 2ge lige farmaceutskih firmi I to vam je zadnjih 15 godina ljuti kazino na sve ili nista u istocnoj evropi africi I aziji 3 galenikini penzioneri su dobili od panica $3000 u akcijama per 20 godina. Da su to sacuvali sad bi imali $50000 itd 4 da se ne bi lozili previse ta I takva galenika ne Vredi nista sama po sebi, a I investitorima vredi najvise na papiru: idemo gazimo kupujemo sve redom itd

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA