ŠOKANTNO: Živi u kući svog otmičara i nosi njegovu sliku sa sobom!

Austrijanka Nataša Kampuš, koju je otmičar držao osam godina u zatočeništvu, potresla je svet pričom o tome da o njemu gaji pomešana osećanja

  • 3

Nataša Kampuš, Austrijanka koju je Volfgang Priklopil držao u zatočeništvu osam i po godina, iznela je zastrašujuće detalje u priči koja je potresla ceo svet. Prvi put je progovorila o odnosu sa otmičarem, koji je posle njenog bekstva izvršio samoubistvo.

Nataša je gostujući u emisiji na nemačkoj televiziji priznala da ju je otmičar Volfgang silovao. Odlučila je da kroz film ispriča svoju priču kako bi je svi najzad ostavili na miru. Film pod nazivom "3.096 dana" izlazi sledećeg meseca, a radnja prati njen život u podrumu kuće u koju ju je Priklopil zatvorio.

Priklopil je tehničar za komunikacije i Natašu je oteo 2. marta 1998. godine na njenom putu za školu. Ona je tada imala samo deset godina. Držao ju je zatvorenu u podrumu svoje kuće u blizini Beča, a uspela je da pobegne 23. avgusta 2006. godine kada je on telefonirao. Ubrzo posle njenog bekstva, on je izvršio samoubistvo tako što se bacio pod voz. Nataša i dalje gaji pomešana osećanja prema njemu.

Navodno, svuda sa sobom nosi njegovu sliku, živi u njegovoj kući, vozi njegova kola i putuje pod lažnim imenom zbog velike pažnje koju izaziva gde god da se pojavi.

Sve do sada odbijala je da ispriča u kakvom su odnosu bili. Prema njenim rečima, policijski izveštaji o ovom događaju su postali javni, što je navelo na promenu odluke da se, ipak, u filmu prikaže zlostavljanje.

Podrum, koji je u njenom vlasništvu, u kome je bila zarobljena osam i po godina sada je renoviran i to je raduje.

- To što sam još uvek bila dete kada mi se to desilo, pomoglo mi je. Kao deca, svi smo još uvek naivni i verujemo u pravdu - izjavila je Nataša.

Ispričala je i da Priklopil nikada nije imao devojku i planirao je da se oženi njom kada se ona zaljubi u njega.

- Sve što više saznajem o njemu, pomaže mi da shvatim njegove namere - opisala je Kampuš.

Više puta je bila optužena da nije iskoristila prilike da pobegne od Priklopila, jer je, prema njenim rečima, išla u kupovinu zajedno sa njim, a jednom prilikom su čak išli na skijanje.

- To su bile godine pritiska, bilo je to poput unutrašnjeg zatvora koji mi nije omogućavao da pobegnem. Bio je to čist strah - priča ova Austrijanka.

Neki političari i advokati veruju da je Priklopil imao saučesnika i da Kampuš krije pravu istinu.

- Za mene ovo je izuzetno teško da slušam, jer sam često na ivici da se preselim negde ili izvršim samoubistvo - zaključuje Nataša.

(M. B. / Izvor: Pressonline.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA