Ukraden Titov sat od 300.000 dolara?

Bivša prva dama SFRJ navodno je svom advokatu rekla da su joj lopovi ukrali sat "brajtling", ali to nije htela da potvrdi policiji

  • 3

Jovanka Broz, udovica Josipa Broza Tita, čija je vila obijena pre tri dana, rekla je svom advokatu da su joj nepoznati lopovi ukrali Titov sat "brajtling" vredan trista hiljada dolara.

Jovanka to nije htela da potvrdi i policiji jer se plaši da bi mogla da ostane bez dragocenosti koje su joj ostale posle Titove smrti, saznaje "Informer".

Bivša prva dama SFRJ rekla je svom zastupniku da joj je ukraden novac, kao i "neki" papri iz radnog stola. Ipak, policija sumnja u autentičnost Jovankine izjave jer je, između ostalog, navela da su joj lopovi ukrali i skupocenu vazu, koja navodno vredi čak milion evra.

- Kada smo je pitali šta je odneto iz kuće, nije znala da kaže. Imala je i prekide u sećanju, a nije nam izgledala kao da glumi. Verujemo da ništa nije ukradeno, ali sprovodimo istragu - navodi izvor blizak istrazi.

Ipak, Jovankin advokat i punomoćnik Bojana Pavlović Šarić kaže da joj je Titova udovica lično prenela šta je od stvari ukradeno.

- Citiraću je: "Obili su mi radni sto i odneli nakit, novac i važne papire. Takođe, nestala je i skupocena vaza."  Ne znam zašto to nije rekla policiji, ali znam da Jovanka ima odličnu memoriju, na kojoj bi joj pozavideli i mnogo mlađi ljudi od nje. Zato su veoma smešne priče da je dementna i da se ničega ne seća - kaže Bojana Pavlović Šarić.

(M. B. / Izvor: Informer)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДАШОНИ

    20. februar 2013 | 08:32

    КОЈЕ ШУПЉЕ ПРИЧЕ, ХАХАХХАХА ОНА ЈЕ ПРЕ КОЈУ ГОДИНУ " УМИРАЛА ОД ГЛАДИ КАКО СТЕ СВИ У СРБИЈИ ПИСАЛИ !! И САД ОДЈЕДНОМ ИМАЛА ТОЛИКО СКУПОЦЕНИ САТ, И ДРУГЕ ВРЕДНОСТИ У СТАНУ БЛА БЛА БЛА ОВО ЈЕ КОМУНИСТИЧКА ПАТКА

  • Jarac

    20. februar 2013 | 02:57

    Ponekad i baka prica price...unucicima za laku noc

  • Dukii

    20. februar 2013 | 08:36

    Pazi da nema pojma sta ima! Ja imam baku od 83 god. koja je poprilicno vitalna zna sve,ne nosi cak ni naocare za vid a za doktora ne zna a ni za lek! Ja bih pandure na njenom mestu tuzila! Da su ukrali Ceci ili nekom slicnom vec bi ih nasli!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA