Vladimir Mandić oslobođen optužbe za pokušaj ubistva!

Predsednik Skupštine RK Vojvodina, bivši rukometaš i reprezentativac SCG i njegov brat od strica Draženko oslobođeni su optužbe za pokušaj ubistva Dejana Markovića na beogradskom Ušću 2002. godine

  • 6

Predsednik Skupštine RK Vojvodina, bivši rukometaš i reprezentativac SCG Vladimir Mandić, koji je sa svojim bratom od strica Dranženkom Mandićem osumnjičen za pokušaj ubistva Dejana Markovića 2002. godine, oslobođen je danas svih optužbi.

- Zadovoljan sam ovakvim ishodom i nadam se da će konačno biti oprana ljaga sa mog imena koja mi je nepravedno nabačena - izjavio je Mandić za Telegraf nakon izricanja presude.

Podsetimo, Mandić je bio optužen da je bio saučesnik svom bratu od strica Draženku Mandiću u pokušaju ubistva Dejana Markovića na beogradskom Ušću. Međutim, suđenje braći Mandić ponovo je juče odloženo u Okružnom sudu u Beogradu zbog promene sudskog veća.

Vladimir Mandić je, inače, sin biznismena Momčila Mandića, koji je uhapšen u policijskoj akciji "Sablja".

Prema optužnici, on je kritičnog dana zakazao sastanak sa Dejanom Markovićem na Ušću. Međutim, čim je Marković izašao iz svog automobila, na njega je navodno nasrnuo Draženko i teško ga ranio u grudi hicem iz pištolja.

Ranjeni Marković uspeo je nekako da pobegne i da se odveze do hotela "Balkan", odakle je prebačen na Urgentni centar.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D

    22. februar 2013 | 14:29

    Vuciceva pravda i borba protiv kriminala je kratko trajala... I dalje su pojedinci iznad Srbije...

  • kralj

    22. februar 2013 | 20:37

    Cekajte,jel on clan neke stranke i koje? A kako je novac zaradio,i kako je od plata rukometasa u partizanu kupio zgradu u centru bgd-a? Ma dajj

  • vladimir1

    22. februar 2013 | 14:42

    ... "i teško ga ranio u grudi hicem iz pištolja. Ranjeni Marković uspeo je nekako da pobegne i da se odveze do hotela "Balkan", odakle je prebačen na Urgentni centar." ?!?!?! O.o Cija li je ovo verzija naucne fantastike?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA