SKANDAL: Gradonačelnik gađao novinara diktafonom!

Prvi čovek trebinjske opštine Slavko Vučurević poručio je novinaru da kupi litar maslinovog ulja i proguta izbornu kampanju, te da će ga poštovati kad novinar postane gradonačelnik

  • 2

Gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević je na konferenciji za medije diktafonom gađao novinara "BN Televizije" i saradnika portala Buka Nebojšu Vukanovića.

Portal 6yka.com. prenosi da je Vučurević to učinio nakon što je Vukanović postavio diktafon na mesto predviđeno za to.

- Napad na Nebojšu Vukanovića se pretvorio u direktno vređanje od strane gradonačelnika, a uvređeni i poniženi novinari bili su spremni da napuste konferenciju - piše portal.

Gradonačelnik nije štedeo reči ni za druge novinare, a u više navrata je vikao, pa su mu novinari predložili da "normalno" priča i da prestane sa napadima na novinare.

Vučurević je rekao da je rođen na selu i da mu je glasan govor navika, jer je "često dozivao s okolnih brda".

Mediji prenose da je Vučurević predložio novinaru da kupi litar maslinovog ulja.

- Kupi litar maslinovog ulja i progutaj izbornu kampanju. Slavko Vučurević je gradonačelnik! Kada ti pobediš, ja ću to poštovati - poručio je Vučurević novinaru.

Sudeći prema toku konferencije za novinare, gradonačelniku se nije svidelo pitanje o zapošljavanju u gradskim službama, prenose mediji.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • русија

    23. februar 2013 | 07:09

    џуџа до џуџе

  • Micko

    23. februar 2013 | 12:13

    Da se ja pitam pokrenuo bih pitanje ispitivanja porijekla imovine svih gradjana RS-e koji su se enormno obogatili pocevsi sa anarhistickom vladavinom SDS-a od 1992. godine do danasnjih dana, medju kojim prvim neizostavno i porijeklo imovine vlasnika RTV BN-e, a sve njegove kvazinovinare-spinere koji pricaju o drugima ali nikako ni rijeci o vlasniku medijske kuce u kojoj su zaposleni poslao bih na Biro za zaposljavanje. Boze mili, da oni hoce bar malo da pricaju o vlasniku RTV BN-e makar pohvalno umjesto kriticki - pa da se javnost malo uzbudi ,,, ali nemaju hrabrosti pa to ti je... Eh, ne rece neko uzalud - "Tesko Bogu s nama, kakvi smo"!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA