TRAGEDIJA: Poginuo bolesnik u kolima Hitne pomoći!

Ratko Vučinić (31) iz Podgorice poginuo je u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu u naselju Ljuta u Kotoru, kada se prevrnulo vozilo Hitne pomoći

  • 6

Ratko Vučinić (31) iz Podgorice poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kada se na magistralnom putu u naselju Ljuta u Kotoru prevrnulo vozilo Hitne pomoći.

Vozač Hitne pomoći kotorske Opšte bolnice je zbog zasad neutvrđenih razloga zakačio vozilom zemljani nasip pored puta, nakon čega se vozilo odbilo, prevrnulo na bok i udarilo u bankinu.

Ekipa Hitne pomoći kotorske bolnice prevozila je pacijenta Vučinića u bolnicu u Risnu, ali je on nakon udesa preminuo na licu mesta.

Teške povrede opasne po život zadobila je medicinska sestra Gordana Prole iz Kotora (48), koja je u stanju kome smeštena u risansku bolnicu, a lakše je povređen vozač Hitne pomoći Rajko Kašćelan iz Kotora (26).

Naložena je obdukcija tela nastradalog i neophodna veštačenja, a ispituju se okolnosti usled kojih je došlo do nesreće.

(D. Z. / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samid Kovcic

    23. februar 2013 | 21:24

    kad nece ono nece.....

  • anonimus

    23. februar 2013 | 23:21

    za volanom se nalazio 26-godisnji de_bil...

  • 00 sjeban

    24. februar 2013 | 00:21

    Ljudi ne ljutite se na decka , pa do juce je prevozio krompire na kvantas, jebiga pocetnicka greska ! Nadam se da je cvrsto obecao da nece vise tako da vozi! Koje je ovo zlo vreme doslo ...! Saucesce porodici poginulog

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA