NEODOLJIV: Feministkinje golim grudima napale Silvija! (FOTO)

Policajci u Milanu imali su problema da navuku jakne na obnažene žene i stave im lisice, jer su se one sve vreme otimale. Na njihovim leđima bilo je ispisano: "Basta Berluskoni", u prevodu "Dosta, Berluskoni"

  • 7

Tri feministkinje u toplesu bacile su se na bivšeg italijanskog premijera Silvija Berluskonija, kada je danas došao da glasa na biračkom mestu u Milanu.

Na njihovim leđima bilo je ispisano: "Basta Berluskoni", u prevodu "Dosta, Berluskoni".

Policija je veoma brzo uhapsila aktivistkinje i odvela ih sa mesta incidenta, budući da je biračko mesto u školi u Milanu bilo puno ljudi koji su došli da glasaju na parlamenatarnim izborima, koji se danas i sutra održavaju u Italiji.

Policajci su imali problema da navuku jakne na obnažene žene i stave im lisice, jer su se one sve vreme otimale, javlja agencija Frans pres.

Aktivistkinje su se probile kroz red novinara ispred glasačkog mesta i preskočile nekoliko stolova ka Berluskoniju, ali nisu uspele da dođu do njega, navodi agencija.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • denko

    24. februar 2013 | 17:53

    Koje su ovo glupace jos im samo fali karleusa da budu u kompletnom sastavu

  • belzabel

    25. februar 2013 | 00:27

    јбг док су оргијале са њим док је био горе било им лепо.....100% није им платио задњи наступ у вили .....

  • Klisura

    25. februar 2013 | 01:09

    Силвио је геније, извини Ристо, прочитај мало човекову биографију, па ће ти се указати, ако мало читаш између редова. Њега опивргавају талијанске комуњаре. Да је мало опичен на свој начин и да воли жене, е па брате на томе могу само да му завиде, који мушкарац и не би, а памећу и знањем је направио пара и пара. Свака му дала.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA