Nastavio da pije nakon napisane prijave i autom udario policajca!

P. G. (27) iz Sokobanje upravljao vozilom, iako je prethodno isključen iz saobraćaja, pod dejstvom alkohola od 1,8 promila i naleteo na policajca M. Z. (46) koji je pokušao da ga zaustavi

  • 5

Četrdesetšestogodišnji policajac M. Z. iz Sokobanje povređen je kada je na njega u Ulici Alekse Markišića kolima naleteo njegov sugrađanin P. G. (27), koji je autom upravljao pod dejstvom alkohola od 1,8 promila.

Saobraćajci iz Sokobanje su, dva sata pre ovog incidenta, zaustavili P. G. utvrdivši da upravlja kolima pod dejstvom alkohola od 1,2 promila. Odmah su mu napisali prijavu i isključili ga iz saobraćaja.

Umesto da postupi po prijavi, P. G. se odvezao do jednog lokala u Sokobanji i tu nastavio da pije, nakon čega je ponovo seo u autombil i vratio se na ulicu.

Nakon što je patrola saobraćajne policije ponovo primetila P. G., policajac M. Z. pokušao je da ga zaustavi. Umesto da stane, ovaj je kolima naleteo pravo na njega.

Da bi izbegao udar vozila, policajac se rukama odbio od auta i odskočio u stranu i, tom prilikom, zadobio udarac od prednjeg dela vozila u levu nogu, zbog čega je zadržan na lečenju u sokobanjskoj bolnici.

Protiv P. G. je podneta prijava i određen mu je pritvor.

(G. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravda

    25. februar 2013 | 14:42

    Pa kad i oni glume i ponasaju se kao kriminalci a ne kao policajci!!!...

  • Car

    25. februar 2013 | 18:39

    Nole, ne jedi g.....

  • Hana

    26. februar 2013 | 18:41

    Pa cekajte,ne razumem neke stvari,covek je bio na duznosti i obavljao je svoj posao i sta sad,trebao je da ga pusti pijanog da vozi kroz Sokobanju i napravi neku pizdariju? Ljudi,kuda vodi sve ovo,razmislite malo... Stvarno nema smisla.. Takve debile koji ne postuju propise,treba strogo kaznjavati,a sve ovo se desilo zbog velike neozbiljnosti,zna se na sta mislim..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA