HIT: Nekorišćen kovčeg na prodaju preko oglasa!

Cena ovog sanduka je 75.000 dinara. Roba se može preuzeti lično ili će kupcu biti poslata poštom. Ako ste zainteresovani, ostalo je još malo vremena (mislimo za kupovinu), jer oglas ističe večeras

  • 2

Neobičan oglas pojavio se na "Limundu". Na prodaju američki pogrebni kovčeg "nekorišćen".

Prodavac hvali robu, tvrdeći da se radi o vrhunskom kvalitetu, a biranim rečima potencijalne kupce priprema za večna lovišta:

- Jedno je sigurno. Svi ćemo umreti. Nije loše misliti na vreme i obezbediti se za večni počinak. Zašto posle izlagati familiju trošku? Pritom u većini slučajeva završite u socijalnom sanduku -  navodi se u oglasu.

- Ovaj divni kovčeg je vlasništvo gospodina koji ima fabriku za preradu drveta. Svojevremeno se bavio mišlju da proizvodi ovakve kovčege, ali je odustao od te ideje. Tako su i ostali originalni kovčezi kupljeni u Americi, trebalo je da posluže kao uzorci. Crni i Beli. Beli je dotični Gospodin ostavio za sebe, Crni je na prodaju -  navedeno je na Limundu.

- Kovčeg je dosta masivan, urađen od vrhunskog slaganog furnira. Sa strane ima mesingane ručke. Izgleda zaista raskošno. Unutra je ojačan metalnim šipkama. Postoje ukrasni mesingani šrafovi koji se stavljaju po zatvaranju (nažalost, nisu na fotografijama), dobijate ih po preuzimanju", kaže vlasnik sanduka, i dodaje da su dimenzije: dužina 210 centimetara, širina 76 centimetara i visina 66 centimetara.

Cena ovog sanduka je 75.000 dinara. Roba se može preuzeti lično ili će kupcu biti poslata poštom. Ako ste zainteresovani, samo da napomenemo da vam je ostalo još malo vremena (mislimo za kupovinu), jer oglas ističe večeras.

(I. M. / Izvor: Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • русија

    26. februar 2013 | 00:44

    мало сутра некоришћен ! били га ископао а топаловићи само прелакилари

  • Nislija

    25. februar 2013 | 21:23

    Kupi ce ga vlauca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA