Nova bomba u Kosovskoj Mitrovici

Zamenik regionalnog portparola KPS-a Ergin Medić potvrdio je za Telegraf da je u ul. Sutjeska eksplozivna naprava bačena na terasu privatnog stana na prvom spratu zgrade, čiji je vlasnik B. N. i da su zbog posledica eksplozije intervenisale vatrogasne ekipe

  • 3

U centru severne Kosovske Mitrovice oko 23:10 jaka detonacija uznemirila je građane koji već dva meseca nemaju mirnu noć.

Zamenik regionalnog portparola KPS-a Ergin Medić potvrdio je za Telegraf da je u ul. Sutjeska eksplozivna naprava bačena na terasu privatnog stana na prvom spratu zgrade, čiji je vlasnik B. N. i da su zbog posledica eksplozije interenisale vatrogasne ekipe.

Pričinjena je materijalna šteta povređenih nije bilo.

Povodom večerašnjeg događaja oglasila se Kancelarija za KiM koja je najoštrije osudila napad na stambenu zgradu u severnoj Kosovskoj Mitrovici.

U saopštenju je zatraženo od medjunarodne zajednice da hitno pronadje i kazni počinioce ovog i sličnih krivičnih dela koja se svakodnevno ponavljaju na seceru Kosmeta.

-Od Kfor-a tražimo da garantuje bezbednost svim gradjanima na teritoriji čitavog Kosova i Metohije, naročito Srbima koji žive severno od reke Ibra, a koji su u poslednje vreme izloženi svakodnevnim napadima – navedeno je u saopštenju Kancelarije za KiM

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dakison

    26. februar 2013 | 00:19

    I dok ja snim miran san u Beogradu u domu svome moji zemljaci strepe svaku noc, da im ne bace bombe :((( Uz vas sam i voleo bih da mogu da vam pomognem! Drz'te se, doci ce i nase vreme i nama ce napokon zasijati sunce, mislim da bi bio red!!!

  • sheksi

    26. februar 2013 | 03:15

    DAKISON sta ces da im pomognes. to radu vasa braca ........

  • Happy

    26. februar 2013 | 01:04

    Te bombe se tamo bacaju ko bosko buha sto je bacao u svoje vreme . Ono kad ti neko baci na balkon bombu istrcis uhvatis pa mu je vratis.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA