Banda srednjoškolaca uhapšena zbog pljačke zlatare!

Grupa petnaestogodišnjaka i šesnaestogodišnjaka, pri čemu su svu učenici Elektrotehničke škole, osumnjičena da je, maskirana fantomkama, opljačkala zlataru u Novom Sadu

  • 2

Novosadska policija uhapsila je šestočlanu maloletničku bandu koja se sumnjiči da je opljačkala zlataru.

Nekoliko maloletnika uhapšeno je u ponedeljak uveče u Ulici Vase Stajića nakon što su građani primetili mladiće sa fantomkama. Jedan osumnjičeni je uspeo da pobegne, ali je posle dvadeset minuta uhvaćen u Elektrotehničkoj školi.

Tokom večeri policija je uhapsila i trojicu preostalih članova ove grupe. Sumnja se da je ova grupa petnaestogodišnjaka i šesnaestogodišnjaka, pri čemu su svi učenici Elektrotehničke škole, prošle nedelje opljačkala zlataru "Nensi" u Železničkoj ulici u Novom Sadu, a u utorak planirala još jednu pljačku.

Svi su već saslušani uz prisustvo advokata i roditelja i pušteni na slobodu, a krivična prijava će biti podneta u redovnom postupku.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dukii

    26. februar 2013 | 11:32

    Ovo ce postati normalno.Deca u skoli moraju po nekom nepisanom pravilu biti fensi u originalima od glave do pete.Roditelji nemaju pare a da ih ne bi ismevali oni ce poceti i da kradu! Strasno je to kad si rob drustva.Ne kazem da je sa ovim klincima to slucaj.Ali tesko da nije!

  • Gogy

    26. februar 2013 | 12:35

    Treba njih dobro izbubati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA