PRIJAVITE OPASNOST NA PUTU: Pošaljite nam fotografiju, ne dajte da vam ugrožavaju bezbednost!

Fotografije svih oštećenja preko kojih ste prinuđeni da vozite i opasnih deonica pošaljite na redakcija@telegraf.rs, sa tačnom lokacijom i vremenom nastanka fotografije

  • 12

Svakog dana vozite po putevima prepunim rupa? Smatrate da je vaša i bezbednost vaših saputnika ugrožena? Rupe i krateri u asfaltu svakodnevno oštećuju vaš automobil? Opasne krivine, neosvetljeni delovi puta, opasne i neobeležene deonice na kojima postoji opasnost da neko nastrada.

Nemate kome da se požalite i mislite da ste prinuđeni da trpite rupe na ruiniranim putevima, iako putarinu svaki put "debelo" platite?

Javite se Telegrafu!

Fotografišite i opišite svaki "krater", rupu, oštećenje, krivinu, opasnost na putu kojim prolazite i pošaljite nama, na adresu redakcija@telegraf.rs, uz navođenje tačne lokacije i vremena nastanka fotke. Umesto vas i za vas, Telegaf će alarmirati nadležne službe i institucije koje su za ove probleme nadležne.

Probaćemo da makar ovako lečimo, ako već, zbog neažurnosti državnih organa i putara, ne možemo da sprečimo.

Podsećamo vas, Telegraf je uspešno rešio mnogo problema svojih čitalaca, od saniranja rupa na trotoaru pa do ispunjavanja želja o radnom mestu.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .lepigoga

    27. februar 2013 | 08:29

    Mi saljemo vi objavljujete...I dodje magarac I kaze"corav bi video"....pokrenite neku kampanju da odgovorni ostanu bez posla,zaglave robiju..da najzad neko odgovara za nerad,bahatost.Koji je stranacki interes jaci I skuplji od zivota?

  • Ja to tako

    27. februar 2013 | 08:15

    Svaka cast, da bar Drzava tako radi kao sto Telegraf.. Bravo!

  • boban

    27. februar 2013 | 08:57

    Svaka čast za telegraf.Još jedan dobar dokaz da je u službi građana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA