POLICAJAC: Viktor Savić nas je psovao!

Policajac Zoran Ivanović, kao i radnici Parking servisa, potvrdili su navode optužnice koja tereti glumca i njegove prijatelje Čedomira Mitića i Nikolu Tasića da su ih ometali pri pokušaju da fotografišu i odnesu "mercedes" parkiran na pešačkom prelazu

  • 7

Policajac Zoran Ivanović izjavio je danas u Prvom osnvnom sudu u Beogradu da ga je poznati glumac Viktor Savić psovao i pretio mu kada je 5. maja 2010. godine "paukom" pokušao da odnese njegov "mercedes" parkiran na pešačkom prelazu u Ulici Nikolaja Gogolja.

Policajac, kao i radnici Parking servisa, potvrdili su navode optužnice koja tereti glumca i njegove prijatelje Čedomira Mitića i Nikolu Tasića da su ometali službena lica u vršenju dužnosti.

Oni su objasnili da je Viktor Savić, kada su pokušali da fotografišu i odnesu "mercedes", dotrčao, upalio ga i pobegao. Kasnije ih je, kako su naveli, sustigao automobilom i kroz otvoren prozor počeo da ih psuje i preti im.

Glumac, koji je ranije izjavio da to nije tačno i da nije psovao policajca, danas se nije pojavio u sudnici, a izostanak je opravdao poslovnih obavezama.

Sledeće suđenje zakazano je za 8. mart, kada bi trebalo da budu izrečene završne reči i presuda.

(E.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klisura

    26. februar 2013 | 20:58

    Бар код тих, назови глумаца данас, би требао да постоји извор културе, у односу на друге. Раније се знало да су глумци господа и имали дар да себе изузетно добро трансформишу у лик који глуме, а данас, сачувај Боже, у већини случајева и не глуме барабе, већ су барабе! У затвор са мајмуном.

  • Ivana

    26. februar 2013 | 22:14

    Klisura,svaka cast za komentar

  • Klisura

    26. februar 2013 | 23:38

    Ивана, веома сам радо написао коментар, зато што ценим глуму, то је сложен посао. сматрам да га заслужују прави људи. На жалост, данашња плејада глумаца је веома лиш избор, жртва великог града, а не праве уметности.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA