PEĆ: Pao zid u sportskoj hali, povređeno 28 učenika

Tokom humanitarnog koncerta u Peći, urušio se deo zida na ulasku u sportsku halu "Karagać" u kojoj je koncert organizovan. Tom prilikom povređeno je 28 učenika srednjih i osnovnih škola

  • 2

Dvadeset i osam učenika osnovnih i srednjih škola u Peći povređeno je nakon rušenja jednog dela zida na ulasku u sportsku halu "Karagać", saopštila je Policija Kosova.

Prema informacijama iz Regionalne bolnice u Peći, sedam učenika je pretrpelo ozbiljne povrede, ali su van životne opasnosti.

Direktor bolnice Skender Drešaj potvrdio je da je stanje povređenih učenika stabilno, dok je jedna osoba sa težim povredama prebačena u Kliničko-bolnički centar u Prištini.

Koncert tokom kojeg se urušio deo zida bio je organizovan kao humanitarni i imao je za cilj da pomogne učenici Ðelzi Nimanaj iz opštine Dečani, koja boluje od leukemije.

Odmah nakon nesreće na lice mesta izašli su pripadnici policije, hitne službe i vatrogasci.

Prema rečima regionalnog direktora Policije Kosova Šabana Šalje, policija vodi intenzivnu istragu kako bi otkrila razlog zbog koga se zid urušio.

(M. B. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA