DIRLJIVO: Pas spasao život devojčici (3), čitavu noć je grejao telom!

Poljski vatrogasci rekli su da je mali pas verovatno spasio život trogodišnjoj devojčici Juliji, koja je pronađena u močvari nekoliko kilometara od svoje kuće na temperaturi od minus pet stepeni

  • 6

Trogodišnja devojčica Julija pronađena je kako leži u močvari nekoliko kilometara od svoje kuće sa psom, koji je celu noć bio uz nju, preneo je Bi-Bi-Si.

Ona je hitno prebačena u bolnicu u zapadnoj Poljskoj, sa promrzlinama, koje je dobila pošto je noć provela na temperaturi od minus 5 stepeni.

Prema rečima vatrogasca Džordža Scimanskog, samo zahvaljujući tome što je pas grejao devojčicu svojim telom ona je preživela.

- Celu noć je pas bio pored devojčice ne napuštajući je ni na trenutak. Bilo je pet stepeni ispod nule, a dete je bilo mokro - rekao je on, dodajući da je životinja bila najvažniji faktor za preživljavanje male Julije.

Više od 200 ljudi tragalo je za detetom celu noć. Smatra se da je provela noć lutajući kroz šumu u blizini svoje kuće u selu Pircvin.

Na kraju su je pronašli vatrogasaci, koji su je čuli kako plače za majkom.

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA