BOLESNO: Pokušao da siluje staricu (82)

Z. M. (51) je u kasnim večernjim satima, dok je P. V. spavla, preskočio ogradu njene kuće, upao kroz prozor u sobu u kojoj je spavala. Starica se opirala, pa joj je napasnik naneo povrede

  • 2

Protiv Z. M. (51), iz pirotskog sela Krupac, Više tužilaštvo u Pirotu podiglo je optužnicu zbog pokušaja silovanja starice P. V. (82) iz istog sela.

Z. M. je u kasnim večernjim satima, dok je P. V. spavla, preskočio ogradu njene kuće, upao kroz prozor u sobu u kojoj je spavala i držeći je za ruke pokušao da je siluje. Međutim, starica se opirala, pa joj je napasnik naneo povrede po vratu, glavi i drugim delovima tela.

Protiv napasnika je podignuta optužnica zbog krivičnog dela silovanje u pokušaju i nalazi se u pritvoru.

(G. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alexa

    4. mart 2013 | 12:55

    I eto ko kaze da je smrtna kazna prestroga i zasto mu ne stave puno ime i prezime sto da ne obruka porodicu,jadna starica sta doceka u tim godinama umesto da uziva i spava bezbedno prozivi to zivota sto joj je ostalo ali sta ces kretena mnogo i niko vise nije siguran i kazu da ne treba oruzije u kuci pa to je da ubijes i da ne zalis sto ides posle na robiju

  • Che Ge Bebi

    29. mart 2013 | 20:30

    Ne mozes da platis kurvu, vec napastvujes jadne starice. Stvarno ne razumem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA