Sekirom terorisao porodicu na slavlju zbog izlaska iz zatvora!

Miodrag P. (32) iz Starog Kostolca porodici pretio ubistvom i sekirom demolirao kuću svojih roditelja

  • 4

Miodrag P. (32) iz Starog Kostolca uhapšen je ubrzo po izlasku iz zatvora, nakon odobrene amnestije, jer je porodici pretio ubistvom i sekirom demolirao kuću svojih roditelja.

Osumnjičeni je ovo krivično delo napravio na porodičnom slavlju, koje su mu ukućani priredili u čast prevremenog izlaska sa višegodišnje robije, na koju je osuđen zbog serije krađa, teških krađa i krađa automobila.

– Za vreme robijanja, Miodraga P. napustila je supruga i sa sobom odvela njihovo dvoje dece, ne dozvoljavajući njihovo viđenje sa ocem. Zbog toga se osumnjičeni na slavlju razbesneo i posvađao sa roditeljima. Potom je sekirom polomio prozore na kući i nameštaj u svojoj sobi. Zatim se staklom posekao po vratu i rukama, preteći pritom roditeljima, bratu i sestri da će ih sve poubijati i zapaliti kuću - saznajemo iz istrage.

Po prijavi porodice, policija je ubrzo pristigla na lice mesta, uhapsila nasilnika i predala ga istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA