Kako je gej par usvojio bebu koju je našao u metrou

Piter Merkurio je za "Njujork Tajms" napisao priču o svojoj porodici koja počinje pre 12 godina, kada je njegov partner Deni pronašao bebu na metro stanici u Njujorku

  • 2

Dirljiva priča o gej paru koji je usvojio bebu koju je pronašao napuštenu u njujorškom metrou pokazuje da svet nije u potpunosti grozno mesto za život.

Piter Merkurio je za "Njujork Tajms" napisao priču o svojoj porodici koja počinje pre 12 godina, kada je njegov partner Deni pronašao bebu na metro stanici. Tri meseca kasnije, pojavili su pred porodičnim sudom sa željom da usvoje dete koje su spasili sa ulice.

"Istina, proces je težak, ali nije neizvodljiv, rekla je sutkinja, i naredila da započne proces koji će od njega, a i mene, napraviti roditelje", piše Merkurio.

Dečaku su dali ime Kevin, a kroz ceo proces Merkurio se pitao da li bi im dozvolila da u njega uđu da je znala da su oni gej par.

- Imala sam dobar predosećaj - kazala im je puno godina kasnije.

Država Njujork, 2011. godine, dozvolila je venčavanje gej parova, pa je 12-godišnji Kevin predložio da sutkinja koja je spojila ovu porodicu venča Pitera i Denija.

To se i desilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Herc

    5. mart 2013 | 06:26

    Sto se sami niste napravilu roditeljima. Sigurno zbog jalove guzice.

  • русија

    5. mart 2013 | 05:16

    а шта је са нормалним који свакодневно усвоје хиљаде деце???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA