Poslovi na kojima radnici najviše mrze šefove

Prema anketi portala "Payscale", 41 odsto radnika je kazalo da su "psihički maltretirani" na poslu. Prvo mesto na listi onih koji mrze svoje nadređene zauzimaju hemičari

  • 0

Poslovni portal "Payscale" rangirao je na osnovu ankete, koja je obuhvatila 24.000 ispitanika, poslove u kojima najviše radnika mrzi svoje šefove.

Razlozi zbog kojih radnici ne vole svoje šefove variraju, ali prema jednom izveštaju 41 odsto radnika je kazalo da su "psihički maltretirani" na poslu, piše "Hafington post".

Na osnovu rezultata ankete, hemičari su sa visokih 19,4 odsto zauzeli prvo mesto, dok su na drugom zubni tehničari sa 18,2 odsto.

Treće mesto pripalo je pekarima zbog 17,9 odsto, a na četvrtom mestu su supervizori za pripremu hrane sa 17 odsto onih koji mrze svoje nadređene.

Sigurnosni tehničari su s 15,8 odsto na petom mestu, dok su administratori zauzeli šesto. Administrativni radnici su se našli na sedmom mestu s 13,6 odsto.

Osmo i deveto mesto dele dostavljači i operateri sa po 13,5 odsto, dok su se glumci, producenti i režiseri našli na desetom mestu s 13,3 odsto onih koji mrze svoje nadređene.

(Telegraf.rs / Izvor: Dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA