MORBIDNA BOLNIČARKA: Slikala se s mrtvom pacijentkinjom i okačila to na Fejsbuk

Policija u Sent Galenu u Švajcarskoj pokrenula je istragu protiv “bolničarke” koja se slikala sa mrtvom pacijentkinjom, postavila fotografije na Fejsbuk i pozvala prijatelje da pogode da li je živa

  • 3

Policija u Sent Galenu u Švajcarskoj pokrenula je istragu protiv "bolničarke" koja se slikala sa mrtvom pacijentkinjom, postavila fotografije na Fejsbuk i pozvala prijatelje da pogode da li je živa.

- Pogodite da li je zaspala ili je mrtva? Mala pomoć: Ja sam kradljivica duša - napisala je žena koja na slici nosi beli mantil, prenosi švajcarski sajt "20 Minuten".

- Da, da, tvoje vreme je prošlo. Neka idu do đavola, nekima od njih tamo je i mesto. Ostali će da nađubre zemlju, hehehe - napisala je "paklena bolničarka".

Identitet pacijentkinje i žene, koja na mreži koristi ime Ghostinthedark Satania Blaze (Duh u tami Satania Blejz) nisu otkriveni.

Policija pokušava da utvrdi u kojem su staračkom domu ili ustanovi za negu fotografije snimljene.

Lokalni mediji navode je njena stranica na Fejsbuku puna satanističkih simbola i da ima više od 2.000 prijatelja. Kako se saznaje, na nekim snimcima prikazani su prizori mučenja.

- Zašto postavljaš ovakve slike na Fejsbuk? Da li tvoj šef to zna? - napisao je jedan korisnik društvene mreže.

Drugi komentar glasi: “Ovo je i morbidno i tužno”.

- Smrt je normalna stvar, ljudi stalno umiru! -  odgovara neidentifikovana žena.

Na pojedinim slikama pozira na snegu ispred vozila Hitne pomoći, a na drugima u plastičnoj bolničkoj uniformi ispred zida punog sadomazohističkih instrumenata.

- Razmotrićemo konkretne korake ako uspemo da saznamo o kojem domu ili zdravstvenoj ustanovi je reč - izjavio je Matijas Majerhofer iz Švajcarske Kancelarije za socijalna pitanja.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA