Zaklao čoveka za 1.000 dinara, ukinuta mu presuda!

- Prvostepeni sud proglasio je Ljubišu Kolicića krivim i procenio da je Nenada Burnića lišio života u stanju bitno smanjene uračunljivosti usled afektivnog stanja straha visokog intenziteta, da je imao oko 1,58 promila alkohola u krvi i bio u stanju omamljenosti usled upotrebe lekova

  • 7

Apelacioni sud ukinuo je presudu Višeg suda u Negotinu Ljubiši Koliciću (38), zvanom Ljuba Grof. Naime, on je prošlog septembra osuđen na osam godina zatvora jer je pre dve godine sa više uboda nožem usmrtio svog poznanika Nenada Burnića (35), kome je navodno dugovao hiljadu dinara.

- Prvostepeni sud proglasio je Kolicića krivim i procenio da je Nenada Burnića lišio života u stanju bitno smanjene uračunljivosti usled afektivnog stanja straha visokog intenziteta, da je imao oko 1,58 promila alkohola u krvi i bio u stanju omamljenosti usled upotrebe lekova.

- Prvostepena presuda nema razlog o odlučnim činjenicama, a razlozi koji su dati nejasni su i međusobno protivrečni - stoji u obrazloženju Apelacionog suda. Kolicić je Burniću dugovao hiljadu dinara, pa je ovaj tražio da mu vrati pare.

Verbalni sukob prerastao je u fizički obračun, tokom kojeg je Burnić brutalno pretukao Kolicića, koji se, dok je bio na zemlji, mašio noža i više puta ubo Burnića, koji je kasnije iskrvario na putu do bolnice.

(G. S. / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dada

    9. mart 2013 | 10:25

    Pa taj apelacioni je stravican!!! Ko sedi u tom sudu pa ovako oslobadjaju ljude i umanjuju kazne za najteza dela??? Ko su ti ljudi koji nas prave budalama i ubice pustaju na slobodu??? Trazim ukidanje apelacionog!!!

  • markec

    9. mart 2013 | 10:25

    Apelacioni ( oslobadjajuci ) sud!

  • Vlada

    9. mart 2013 | 10:10

    Bravo , bravo,bravo... A uuu u kakvoj zemlji zivim i moja deca u kakvoj ce zemlji ziveti. Pa ovo nije normalno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA