UDES U NOVOM SADU: Poginula devojka, dvoje teško povređeno!

Devojka B. S. (18) i mladić P. M. (19), oboje iz Novog Sada, teško su povređeni u saobraćajnoj nesreći i smešteni su u Urgentnom centru. Stanje devojke je stabilno, dok je mladićev život u opasnosti

  • 4

U saobraćajnoj nesreći na Futoškom putu, u Novom Sadu, u blizini Satelitske pijace, jedna devojka je izgubila život, a dve osobe su sa teškim povredama prebačene u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu, izjavila je danas portparolka Policijske uprave Novi Sad Mileva Tomić.

- Nesreća se dogodila oko 2.30 sati posle ponoći, kada je vozilo "reno megan", iz zasad nepoznatih razloga, skrenulo sa kolovoza i udarilo u drvo, a na licu mesta život je izgubila devojka čiji identitet nije saopšten - rekla je Tomićeva.

Portparolka Kliničkog centra Vojvodine Jelena Jurišin rekla je da su u toj saobraćajnoj nesreći teško povređeni osamnaestogodišnja B. S. iz Novog Sada i devetnaestogodišnji Novosađanin P. M.

- Povređena devojka nalazi se na poluintenzivnoj nezi Urgentnog centra. Ona je zadobila teške telesne povrede i njeno zdravstveno stanje je stabilno. P. M. je smešten u intenzivnu jedinicu Urgentnog centra, zadobio je teške telesne povrede i život mu je u opasnosti - rekla je Jurišin.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maja

    12. mart 2013 | 16:10

    ljudi ne mora uvek uzrok nesrece biti droga i alkohol!malo brza voznja i eto ti udesa !pa i naj iskusnijem vozacu se dogodi !dovoljno da mu je nesto izletelo na putu i da je u toj sekundi izgubio kontrolu!! :(

  • Bane

    10. mart 2013 | 16:16

    Droga,pice i neiskusni vozaci.. Eto nesrece...

  • D

    11. mart 2013 | 23:04

    Pavle drzi se!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA