KABUL: Zaplenjene 23 tone heroina!

General Abdul Halil Bahktiar, zapovednik racije, rekao je da su helikopteri prevezli specijalce koji su upali u objekat u okrugu Šeherezad, provincija Nangarhar, istočno od Kabula. Zaplenili su drogu i veliku količinu hemikalija, kao što je amonijum-hlorid, koji se koristi za proizvodnju narkotika

  • 0

Avganistanski zvaničnici saopštili su da je policijska jedinica za borbu protiv narkotika juče u raciji zaplenila oko 23 tone heroina, morfijuma i drugih supstanci i da je to najveća zaplena ove godine.

General Abdul Halil Bahktiar, zapovednik racije, rekao je da su helikopteri prevezli specijalce koji su upali u objekat u okrugu Šeherezad, provincija Nangarhar, istočno od Kabula. Zaplenili su drogu i veliku količinu hemikalija, kao što je amonijum-hlorid, koji se koristi za proizvodnju narkotika.

Bahktiar je rekao da je ovo najnovija od 210 racija ove godine, u kojima je uhapšeno više od 190 lica, i da je droga spaljena na licu mesta, a da je šest laboratorija razmontirano.

(Telegraf.rs / AP)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA