Požar u "Danu", stradao električar!

U zgradi podgoričkog dnevnog poginuo električar Milovan Živković, ostali zaposleni evakuisani

  • 0

U požaru koji je izbio u redakciji lista "Dan" stradao je električar Milovan Živković (32), radnik firme "Elektro-Čarapić"!

Vatra je buknula u redakciji ovog lista u Ulici 13. jula oko 11:30, a sumnja se da je uzrok dotrajala instalacija. Uviđaj će biti obavljen sutra jer u zgradi "Dana" nema struje. "Vijesti" saznaju da su u trenutku izbijanja požara dva električara su radila na instalacijama.

Pomoćnik glavnog i odgovornog urednika lista Nikola Markovićkazao je da je "u roku od pola minuta sve buknulo", da su odmah pozvali vatrogasce, ali da su oni došli tek nakon 10 minuta. Marković je rekao da će uviđaj pokazati pravi uzrok požara.

Ministar unutrašnjih poslova Ivan Brajović stigao je ispred redakcije lista. Direktor Uprave policije Božidar Vuksanović je rekao da će policija sačekati da vatrogasci završe sa gašenjem požara, a onda profesionalno uraditi uviđaj i utvrditi uzrok. Ispred zgrade "Dana" su se okupili i opozicionari Vuksan Simonović, Neven Gošović, Ranko Kadić, Koča Pavlović...

Kako su kazali očevici, zgrada se nije videla od gustog dima.

(Telegraf.rs / Agencije)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA