Devojku (16) silovali 90 puta tokom vikenda!

Ovaj šokantni podatak je samo jedan u nizu onih koji stoje u izveštaju o savremenom ropstvu u Velikoj Britaniji, koji tek treba da objavi Centar za socijalnu pravdu. Devojka (16) je sada na sigurnom

  • 13

Tinejdžerka je silovana 90 puta u toku jednog vikenda, otkriva šokantni izveštaj o modernom ropstvu u Velikoj Britaniji, piše "Dejli mejl".

Izveštaj koji će objaviti Centar za socijalnu pravdu sadrži dokaze o devojci koja je u ropstvu završila kada je imala 16 godina, a silovalo ju je 90 muškaraca.

Endru Volis, predsednik Radne grupe koja je napravila izveštaj, rekao je samo da je devojka sada na sigurnom.

Inače, istraživanje je otkrilo šokantne informacije o deci i odraslima, među kojima su mnogi britanski državljani koji su bili prisiljeni da žive u uslovima potpune degradacije.

Sve žrtve pozivaju se da istupe s informacijama bez straha da će biti suočeni sa progonom zbog povrede imigracionih zakona ili zbog zločina koje su morali počiniti kao žrtve trgovine ljudima.

Ekipa koja je sprovela istraživanje poručila je da svi službenici od policije do socijalnih radnika treba da se upoznaju sa razmerama i prirodom problema.

(Telegraf.rs / 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA