PRIJAVI BAHATOST: Blokirao stepenice automobilom!

Borimo se zajedno protiv iživljavanja u saobraćaju - fotografišite bahatost i pošaljite nam to na imejl redakcija@telegraf.rs. Stanimo zajedno na put onima koji nas ugrožavaju

  • 9

Akcija Telegrafa "Prijavi bahatost" naišla je na veliki odziv naših čitalaca, koji nas svakodnevno obaveštavaju o nemarnim potezima vozača, a reči dokumentuju i snimcima automobila. Borba protiv nesavesnih vozača se nastavlja, a nove snimke možete očekivati već narednih dana.

Jedan od naših čitalaca poslao nam je fotografije neobičnog načina parkiranja u Užicu, tik uz stepenice! Vozač automobila marke "pežo" parkirao je vozilo tako da je u potpunosti zatvorio prolaz, i svaku mogućnost prolaznicima da sa stepenica stanu na trotoar.

Sudeći prema fotografiji sa druge lokacije automobila marke "folksvagen", takođe u Užicu, izgleda da je parkiranje na stepenicama postalo hit u ovom gradu ili da je takav način ostavljanja vozila nekažnjiv.

Ako se i vi svakodnevno mučite zbog bahatih vozača – fotografišite bahatost i pošaljite nam je na mejl redakcija@telegraf.rs, s tačnim vremenom i lokacijom na kojoj ste fotografiju napravili.

Naša akcija se ne završava. Naprotiv - ovo je sada i vaša akcija. Zato - PRIJAVI BAHATOST!

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zigzauer

    16. mart 2013 | 12:38

    Zasto su sakrivene tablice? Koja je onda svrha?!

  • dule

    16. mart 2013 | 13:10

    A ovaj slucaj je jednostavan malo mladji ljudi skokni te mu na haubu i kad je ulubite on to vise nece raditi.

  • Udruga Pino

    16. mart 2013 | 12:32

    Pa zašto im skrivate registarske tablice? Mislim da bi veći učinak bio kada bi se znalo tkoje to napravio i da onda policija napravi prijavu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA