UČITELJ PEDOFIL: Uhapšen zbog posedovanja 44.000 dečjih fotografija!

Nakon što je priznao krivicu, Stansburi je osuđen na 16 meseci kazne zatvorom za pet prekršaja počinjenih između aprila 2005. i avgusta 2012. godine

  • 2

Mračna tajna engleskog uglednog učitelja otkrivena je kada je on uhapšen zbog posedovanja 44.000 nedoličnih fotografija dece.

Vilijam Stansburi (46) dao je otkaz u uglednoj školi u Ipsviču u Engleskoj nakon hapšenja.

Nakon što je priznao krivicu, Stansburi je osuđen na 16 meseci kazne zatvorom za pet prekršaja počinjenih između aprila 2005. i avgusta 2012. godine.

Tužilac Majkl Krimp rekao je da se na slikama koje su nađene kod optuženog nađene fotografije dece između deset i 14 godina.

- Kod optuženog je postojalo uzbuđenje sa svakim novim materijalom, u smislu da nikad nije bio zadovoljan onim što ima - rekao je Krimp.

Advokat optuženog Stiven Dibl rekao je da njegov klijent nikad nije svoju mračnu stranu pokazivao u javnosti, niti uznemiravao decu.

Sudija Džon Devo rekao je da je samim tim što je osuđeni gledao i posedovao fotografije dece ohrabrivao je njihovu eksploataciju i zlostavljanje.

Stensburijev kompjuter će biti uništen, a njemu će zauvek biti zabranjen rad sa decom.

(M. R. / Izvor: news.sky.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA