KONKURS ZA PENZIONERE: Besplatan oporavak u banjama

RF PIO pozvao penzionere sa najnižim primanjima da se do 31. marta jave na konkurs za besplatan desetodnevni boravak u nekoj banji o njihovom trošku

  • 1

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje raspisao je konkurs kojim poziva penzionere da se prijave za besplatan desetodnevni boravak u jednoj od 25 banja.

Na rehabilitaciju će otići oko 10.260 starosnih, invalidskih i porodičnih penzionera svih kategorija, a pravo da se jave na konkurs, koji je otvoren do 31. marta, imaju svi sa penzijama nižim od 23.571 dinara.

- Uslov je i da nemaju druga lična primanja i da nisu koristili besplatan boravak o trošku Fonda u poslednjih pet godina, a za poljoprivrednike i najmanje deset godina "poljoprivrednog" staža osiguranja - navode u Fondu PIO.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rajna

    26. mart 2015 | 19:32

    Pstovani danas sam bila u PIO Kragujevac da se raspitam sta je sve potrebno od dokumentacije za prijavljivanje penzijonera za besplatno lecenje u banu. Receno mi je da oni nisu u toku i da nemaju nista zvanicno po pitanju vaseg konkusa. Poslali su me u Udruzenje penzijonera da to oni vrse primanje zahteva. Kada sam otisla u Udruzenje i tamo sam dobila objasnjenje da i oni nisu u toku. Sad pitam Vas kome da se obratim kad se konkurs zavrsava 31.03. 2015 god. a sutra je vec 27.03. Moja mama ispunjava Vase uslove stim sto je ona raseljeno lice sa Kosova i Metohije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA