Jovanović: Hapšenje Mamića je dokaz da je Hrvatska uređena zemlja

- Svi oni koji kažu da je to neka politika su zlonamerni. Ovo je dokaz da je Hrvatska uređena država, u kojoj se niko ne može vređati po nacionalnoj, verskoj i bilo kojoj drugoj osnovi - rekao je ministar sporta Hrvatske

  • 2

Ministar sporta Hrvatske Željko Jovanović nije želeo da komentariše uvrede koje je na njegov račun izneo predsednik Dinama Zdravko Mamić, kao ni njegovo sinoćnje privođenje.

Međutim, na novinarsko pitanje da odgovori na optužbe advokata Zdravka Mamića da je privođenje predsednika Dinama politička odluka, on je rekao:

- Svi oni koji kažu da je to neka politika su zlonamerni. Ovo je dokaz da je Hrvatska uređena država, u kojoj se niko ne može vređati po nacionalnoj, verskoj i bilo kojoj drugoj osnovi.

Podsetimo, u emisiji Soundset radija Mamić je izjavio da Jovanović "mrzi sve hrvatsko" i da "kao Srbin koji nikada nije radio u prosveti i sportu ne može voditi taj najvažniji resor u Hrvatskoj".

- On jednostavno ima u sebi krvna zrnca koja pretežu na ono da mrzi sve što je hrvatsko. Kad te pogleda, iz njegovih očiju šiklja krv, a videli ste da njegov osmijeh nije prirodan kao vaš. Vidite samo očnjake koji su spremni za klanje. Žao mi je Republike Hrvatske, to je uvreda za hrvatski um, za hrvatski mozak - izjavio je Mamić.

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hamza

    16. mart 2013 | 11:44

    Mamic je najveci idiot na balkanu.

  • bajker

    16. mart 2013 | 13:21

    Pa raspitajte se sta su mu preci radili za vreme NDH ima sve pise bliski saradnici Pavelica sta dalje pricati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA