STRAVIČNO UBISTVO: Četvorica mladića na smrt pretukla maloletnika

Prema rečima oca ubijenog, ovo nije prvi puta da je Ervin Bilicki (17) izložen nasilju. Pre nekoliko meseci je zadobio potres mozga a ovaj put su posledice bile fatalne. Obdukcija i policijska istraga su u toku

  • 0

Sedamnaestogodišnji Ervin Bilicki pronađen je u nedelju ujutro mrtav na izlazu iz Bečeja prema Bačkom Petrovom Selu kod pekare "Stars", nedaleko od Železničke stanice.

Kako nezvanično saznajemo, ovog momka su pretukla četiri mladića, a otac žrtve Ištvan Lakatuš otkrio je da ovo nije prvi da su napadali njegovog sina jer se pre nekoliko meseci desilo da je Ervin pretučen i tada je zadobio potres mozga. Nažalost, ovaj put su posledice nasilja bile fatalne, jer je mladić šutiran do besvesti i nanete su mu povrede zbog kojih je izgubio život.

- U policiji su me savetovali da ne dajem izjave za novine. Ja sam im rekao da ću presuditi ubicama mog sina. Ako ih oni ne nađu, ja ću ih sigurno pronaći, a posle i sebi presuditi. Moj sin je bio na dobrom putu da postane čovek - priča Ištvan.

Majka ubijenog, koja radi kao spremačica u Opštini Verica Velicki teško je primila vest o smrti svoga sina i ne može da razume šta je navelo te momke da joj tuku sina do smrti i nada se da će svi oni biti kažnjeni po zasluzi.

U policiji kažu da danonoćno rade na ovom slučaju, da su akteri ovog krvavog pira poznati istražnim organima i da se pribavljaju materijalni dokazi protiv osumnjičenih.

Telo Ervina Bilickog dopremljeno je iz Zavoda za sudsku medicinu u Novom Sadu u kapelu na katoličkom groblju, na kome će danas biti sahranjen.

Iako je ubijeni mladić Mađar, roditelji Ervina Velickog ne žele da dovede u vezu to što je njihov sin stradao sa nacionalnom pripadnošću.

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA