BOŽJA PRAVDA: Kamion odrubio glavu oca nakon što je pretukao ćerku (3)!

Hitna pomoć je primila poziv oko 10 uveče, 12. marta, a na licu mesta su zatekli povređenu devojčicu. Nedaleko odatle, na drugoj strani ulice stajali su teretni kamion i obezglavnjeno telo ispod zadnjih točkova. Glava se nalazila na oko metar od tela

  • 2

Prošlog utorka, u kineskom gradu Žangžu, Gan je sa svojom 3-godišnjom ćerkom krenuo taksijem da posete njenu majku. U automobilu je iznenada počeo nemilosrdno da tuče ćerku, a kada je razbio prozor, izbacio ju je iz taksija u pokretu. Kada je vozilo stalo, Gan je izašao i tada ga je udario kamion i ubio na licu mesta.

Dete je u stabilnom stanju.

Hitna pomoć je primila poziv oko 10 uveče, 12. marta, a na licu mesta su zatekli povređenu devojčicu. Nedaleko odatle, na drugoj strani ulice stajali su teretni kamion i obezglavnjeno telo ispod zadnjih točkova. Glava se nalazila na oko metar dalje, a cela scena je bila veoma krvava.

Taksista Čen kaže da ih je pokupio oko 9 uveče.

- Čovek je iznenada počeo da tuče devojčicu. Onda je neotvorenom flašom crvenog vina razbio prozor i izbacio kroz prozor devočicu iz taksija. Kada sam zaustavio taksi, izašao je kroz razbijeni prozor i krenuo preko ulice - priča Čen.

Vozač kamiona kaže da je čovek iznenada iskočio na ulicu i da nije mogao da ga izbegne.

Devojčica je prebačena u bolnicu sa frakturom lobanje i masnicama na licu, ali nije u kritičnom stanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    19. mart 2013 | 17:05

    Malo je patio...

  • Ko Zna Sta Se Tu Zbilo

    19. mart 2013 | 17:41

    Ma ko zna, mozda se taksisti nisu zatvarala vrata od auta, dete isplo iz auta jer je ovaj ne ume da vozi, otac krenuo po nju i naleteo na njega kamion, a ovaj taksista se vadi pricom da je itac tukao dete.. Pall mall - mislite o tome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA