POŽAREVAC: Pijani policajac izazvao udes i pobegao sa lica mesta!

Policijski službenik Darko A., van radnog vremena, vozeći svoj auto sa 1,77 promila alkohola u krvi, udario je u drugo putničko vozilo. U ovom udesu lakše telesne povrede zadobili su i odbegli policajac i vozač drugog auta

  • 4

Protiv policajca Darka A. (40) iz Požarevca određeno je zadržavanje zbog vožnje u alkoholisanom stanju, pri kojoj je svojim privatnim autom izazvao udes i pobegao sa lica mesta. 

- Policijski službenik Darko A., van radnog vremena, vozeći svoj auto sa 1,77 promila alkohola u krvi, udario je u drugo putničko vozilo, a potom pobegao. U ovom udesu lakše telesne povrede zadobili su i odbegli policajac i vozač drugog auta - kažu u Policijskoj upravi Požarevac, i dodaju da je do udesa je došlo 18. marta, oko 18 sati, u Ulici požarevački partizanski odred.

Nakon privođenja, protiv Darka A. policija je podnela dve saobraćajne prekršajne prijave. On je privremeno udaljen s radnog mesta, uz pokretanje disciplinskog postupka zbog teških povreda službenih dužnosti.

(D.K)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дејан Петровић

    19. mart 2013 | 20:47

    Nije taj mutav. Dobar advokat to lako rešava uz objašnjenje da je njegov klijent pobegao sa lica mesta jer se uplašio i onda se u putio ka prvoj kafani da se napije i zaboravi. Ispašće da nije vozio pijan. Ostalo je lakši prestup.

  • Nikola

    19. mart 2013 | 21:23

    Ovde neko lupa gluposti, ako je u ovoj situaciji povredjeno drugo lice, onda mu sledi krivična prijava, a ne dve prekršajne prijave.

  • mup

    20. mart 2013 | 10:06

    Kakav Darko.A pa nije on maloletan! Odmah da se napise ime i prezime bahatog policajca, mada ga ja znam taj je vise puta suspendovan zbog raznih stvari , a zadnji put je bio umesan u trgovinu sa naftom na crno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA