Devojka (16) poginula spasavajući brata (6) iz ledene reke! (FOTO)

Tragedija se dogodila u Zapadnoj Dakoti, u Americi, u popularnom izletištu Fols park u okviru kojeg se nalazi reka Sijuks. Devojčica se okliznula i pala pokušavajući da spase brata

  • 0

Hitna pomoć pronašla je telo devojke koja je nestala kad je skočila u ledenu reku da bi spasla svog mlađeg brata. Tragedija se dogodila u Zapadnoj Dakoti, u Americi, u popularnom izletištu Fols park u okviru kojeg se nalazi reka Sijuks.

Medison Valas (16) nestala je nakon što je pokušavala da pomogne svom mlađem bratu (6) koji se okliznuo i upao u hladnu reku.

Devojka se, prema svemu sudeći, okliznula i pala pokušavajući da spase brata, a njene vapaje i plač čuo je mladić Lajl Igltejl (28) koji je pritrčao u pomoć.

Igltejl je bio sa prijateljima i verenicom kad je čuo plač i vapaje. Bez razmišljanja je potrčao do reke ne bi li pomogao devojci. Međutim, mladić je zbog klizavog tla, takođe, završio u vodenoj bujici.

Spasilačke ekipe dan i po tragale su za Medison.

Pukom srećom njen brat je nepovređen nađen nizvodno od mesta na kojem je pao, dok za mladićem Lajlom policija i dalje traga.

Temeperatura vode je veoma niska, pa se pretpostavlja da ni mladić nije preživeo u hladnoj, brzoj reci.

Fols park je popularno izletište koje u proleće i leto vrvi od turista i posetilaca, a ovakvi incidenti su retkost.

(M. R. / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA