SUĐENJE REBRAČI: Veštaci daju konačnu reč o manekenki

Dokazi prikupljeni protiv manekenke biće podvrgnuti finansijskom veštačenju kako bi se utvrdilo da li je ona zloupotrebila službeni položaj u periodu od marta 2006. do aprila 2010. godine

  • 3

Viši sud u Beogradu naredio je finansijsko veštačenje dokaza prikupljenih u postupku protiv manekenke Katarine Rebrače, kako bi se utvrdilo da li je zloupotrebila službeni položaj.

Na suđenju 20. marta, sudsko veće saslušalo je Ivanu Stojadinović, koja je do hapšenja manekenke u fondu radila sa Rebračom.

- Bavila sam se organizacijom događaja i manifestacija koje su bile masovne. Plata mi je pred sam kraj bila između 600 i 700 evra, u dinarskoj protivvrednosti, i primala sam je u koverti, na ruke - izjavila je Ivana Stojadinović i potvrdila da je Fond sarađivao i sa Rebračinom majkom, koja je za njih pravila srca i šalove koje su delili na dobrotvornim balovima.

Vlasnici Dobrotvornog fonda koji nosi njeno ime sudi se zbog sumnje da je u periodu od marta 2006. do aprila 2010. godine protivpravno prisvojila 37 miliona dinara, koje su na račun fonda uplatili donatori radi edukacije i informisanja ženske populacije o prevenciji raka dojke.

Optužnicom za zloupotrebu položaja obuhvaćene su još i Rebračina majka Sandrina Bogunović, kao i Mirjana Hristić i Slađana Mironija.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRBA

    20. mart 2013 | 13:45

    Zatvor 20god! takav fond arciti je stvarno zlo,manekenka bogata i bahata!

  • Bracala

    20. mart 2013 | 14:21

    Sloboda za Rebracu. Keva je sve osmislila i organizovala.

  • venago

    20. mart 2013 | 17:51

    Mama je plela salovi ,kape i srca. I to fakturisala cerci 37.000.000.din. Tu je sve legalno i cisto ostavite ljudove na miru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA