• 3

Revizor: Preko 110 grešaka u radu "Srbijagasa"

Predsednik DRI Radoslav Sretenović potvrdio je u izjavi za "Informer" da je ta institucija dobila prigovore "Srbijagasa", ali je odbio da priča o detaljima izveštaja pre nego što bude objavljen

  • 3

Državna revizorska institucija otkrila je više od 110 nepravilnosti u poslovanju JP "Srbijagas", koje predvodi potpredsednik SPS-a Dušan Bajatović, saznaje "Informer".

Prema rečima njihovog izvora, "Srbijagas" je revizorima dostavio prigovore na svih 110 tačaka koje se nalaze u revizorskom izveštaju.

- "Srbijagas" se žalio na sve nalaze revizora, o čemu sada revizor odlučuje - izjavio je sagovornik "Informera".

Predsednik DRI Radoslav Sretenović potvrdio je u izjavi za "Informer" da je ta institucija dobila prigovore "Srbijagasa", ali je odbio da priča o detaljima izveštaja pre nego što bude objavljen.

- Radimo na tim prigovorima i očekujem da bi konačan revizorski izveštaj poslovanja ovog preduzeća trebalo da bude objavljen - poručio je Sretenović, koji je ranije rekao da je tokom kontrole finansijskih izveštaja ovog preduzeća "bilo opstrukcija onih koji su zaduženi za dostavljanje dokumenata".

- Umesto da dostave celokupnu dokumentaciju, papire smo dobijali na kašičicu. Taj problem, ipak, rešili smo na sastanku sa generalnim direktorom Dušanom Bajatovićem - istakao je tada Sretenović.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

 

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GoraN

    Zar je moguce! 110, pa kako to, kad je D. Bajatovic kako sam kaze najbolji menadzer koga Srbija ima?

  • Tasko

    Da ali je gospodin i dalje direktor.strasno

  • Dejan

    Nama treba deset Eliot Nesa da bi pohvatali sve lopove u javnim preduzecima.Da se vrati samo deset posto od svih ukradenih para ne bi nam trebali strani investitori.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima