Sin pronašao mrtve roditelje izbodene nožem!

Istraga zasad otkriva da je Borislav Božović (52) u porodičnoj kući u Velikom Mokrom Lugu ubio suprugu Smiljanu (51), a zatim i sebe, ali policija ispituje da li je možda bila prisutna i treća osoba

  • 1

U porodičnoj kući u Ulici stari vinogradi 47 u Velikom Mokrom Lugu u Beogradu, pronađena su tela bračnog para Božović, Smiljane (51) i Borislav (52). Tela je pronašao njihov mlađi sin jutros oko 1 sat.

Kako Telegraf saznaje, Borislav je najverovatnije u spavaćoj sobi nožem ubo suprugu u grudi i ubio je, da bi potom po grudima izbo sebe. Njih dvoje bili su sami u kući u momentu tragedije.

Nakon prijema poziva, koji je uputio sin zatekavši jeziv prizor, na lice mesta odmah su izašle ekipe policije i Hitne pomoći. Međutim, Božovići nisu davali znake života.

Žena je imala ubodnu ranu u predelu grudnog koša u visini srca, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac je imao više ubodnih rana u predelu trbuha, grudnog koša i veliku posekotinu u predelu vrata od oko osam centimetara, istakla je Macura.

Motiv tragedije nije poznat, jer su prema rečima komšija Borislav i Smiljana živeli skladno. Policija ispituje da li ima sumnjivih okolnosti koje bi možda ukazale na prisustvo treće osobe.

Tela su preneta na obdukciju.

(E. T. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA