SNEG DO APRILA: Za vikend i do minus šest!

Iako je pre dva dana počelo proleće, temperature će se do kraja marta spuštati ispod nule. Nešto toplije tek od četvrtka

  • 0

Sneg i kiša tokom dana padaju u većem delu Srbije, a ovakvo vreme, kao i sneg na planinama, potrajaće do početka aprila.

Kako pišu "Večernje novosti", iako je pre dva dana počelo proleće, temperature će se do kraja marta spuštati ispod nule, čak do minus šest stepeni.

Slab mraz zadržaće se i u nedelju, ali će temperatura porasti, tako da će živa u termometru ići i do 12. podeljka. Biće i više sunčanih intervala, ali je na severu zemlje krajem dana moguća kiša.

Početak sledeće sedmice doneće oblake i kišu u sve krajeve zemlje, a novo zahlađenje očekuje nas u noći između nedelje i ponedeljka.

Od četvrtka će biti malo toplije sa maksimalnom dnevnom temperaturom do devet stepeni, ali već od petka ponovo se očekuje kiša i zahlađenje. Tome će se jedino obradovati skijaši, jer se na planinama tokom sledećeg vikenda ponovo očekuju snežne padavine.

Zima bi, prema prognozama, Srbiju trebalo da napusti početkom aprila.

(M. S. / Izvori: B92, Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA