JEZIVO: Ajkula ušla u kavez s turistima! (VIDEO)

Grupa avanturista krenula je na ronjenje blizu južnoafričkog zaliva Gansbaj, u oblasti koja je poznata po velikoj koncentraciji velikih belih ajkula. Jednoj od njih se nije dopao riblji mamac koji joj je ponuđen, već je krenula pravo na ljude koji su je posmatrali iz potopljenog kaveza

  • 0

Nakon samo jednog dana provedenog u braku, mladoženja i mlada otišli su na ronjenje blizu obala Južne Afrike, a novopečena supruga umalo je ostala bez svog muža Rodžera. Naime, velika bela ajkula rešila je da ignoriše ribu koja joj je s broda bačena u vodu, već je krenula zubima pravo na kavez u kojem je bio Rodžer.

Grupa avanturista krenula je na ronjenje blizu južnoafričkog zaliva Gansbaj, u oblasti koja je poznata po koncentraciji velikih belih ajkula. Jednoj od njih nije se dopao riblji mamac koji joj je ponuđen, već je pošla pravo na ljude koji su je posmatrali iz potopljenog kaveza.

Korisnik Jutjuba Brajan Plamer postavio je na internet snimak na kojem je prikazana sva strahota napada, kada je ajkula ugurala glavu unutar kaveza.

Rodžer, koji je bio najbliži ajkuli, uspeo je da se podvuče ispod nje kada je uletela unutra. Ajkula se izgleda tada zaglavila u kavezu i počela divlje da se bacaka.

U jednom trenutku scena je postala toliko dramatična da nije moglo da se kaže šta se desilo sa roniocima, ali su oni na kraju ipak ostali nepovređeni.

Pogledajte video:

(I. M. / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA