Službenik Ministarstva pravde kažnjen zbog snajpera

Nikola Savić u Ministarstvu radi na osnovu ugovora o delu i prima naknadu od 37.000 dinara, koja će mu biti umanjena za 11.100 dinara zato što je 12. marta na svoj profil na Fejsbuku postavio fotografiju snajpera kojim je pucano na Đinđića

  • 10

Službenik Ministarstva pravde Nikola Savić kažnjen je zato što je 12. marta na svoj profil na Fejsbuku postavio fotografiju snajpera kojim je pucano na Đinđića.

Kako saznaje "Danas", Savić će zbog tog postupka, koji je učinio na desetogodišnjicu ubistva premijera Zorana Đinđića, jedan mesec dobiti 30 odsto manje novca koji prima kao naknadu za rad.

Kako saznaje ovaj list, Savić u Ministarstvu radi na osnovu ugovora o delu i prima naknadu od 37.000 dinara, koja će mu biti umanjena za 11.100 dinara.

U Ministarstvu pravde i državne uprave ranije je rečeno da Savićev čin osuđuju i da su ga njegovi pretpostavljeni ukorili, te da je kažnjen smanjenjem plate. Kako je "Danasu" rečeno, Ministarstvo će posle isteka Savićevog ugovora detaljno proceniti njegov rad, kao i ponašanje, što će odrediti da li će mu ugovor biti produžen.

(I. M. / Izvor: Danas)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pivo 0.5

    24. mart 2013 | 20:37

    Смањили плаћу!!! Побогу људи,ко вам то ради у државној управи? Ово је катастрофа од државе!!!

  • mirjana

    24. mart 2013 | 20:44

    Pa zar mi plaćamo takve barabe. Odakle mu ta puška. Ko je taj ko mu je dao tu pušku. Šta da očekuje običan čovek od ove vlasti. S R A M O T A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Bosnjak

    24. mart 2013 | 23:19

    Cijela Srbija je kaznjena ubistvom Zorana Djindjica ali jos nije jadna svesna toga. ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA