Japanac (19) rasparčao majku koju nije voleo da bi izučio seciranje!

Mladić koji je sa majkom živeo u malom stanu u blizini Tokija isekao ju je kuhinjskim nožem na 15 delova u kupatilu, a potom komade njenog tela držao u kadi koju je napunio vodom, nakon čega je delić po delić stavljao u plastične kese. "Bila je obična osoba", objasnio je policiji

  • 0

Jedan japanski tinejdžer koji je rođenu majku ubio i iseckao na sitne komadiće rekao je policiji da je jednostavno nije voleo i da je želeo da više sazna o seciranju ljudskog tela. U svom poremećenom umu verovatno je "spojio lepo i korisno".

Mladić (19) isekao je majčino telo u kupatilu na najmanje 15 delova, koristeći kuhinjski nož, javio je "Sankei daily", citirajući neimenovani izvor iz policije.

Tinejdžer, koji je sa majkom živeo u malom stanu u blizini Tokija, komade njenog tela je držao u kadi koju je napunio vodom, nakon čega je delić po delić stavljao u plastične kese.

- Bila je obična osoba - objasnio je policiji.

Osumnjičeni, čije ime nije objavljeno u javnosti pošto je maloletnik po japanskim zakonima, uhapšen je još 14. marta nakon što su neki rođaci došli u posetu i našli pojedine delove tela u kući.

Veruje se da je ubistvo izvršeno dve nedelje ranije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA