Dačić i Forbs posetili "Fijat"

U posetu fabrici u Kragujevcu, potpredsednik "Forbsa" je stigao sa svojim unukom a premijer Srbije sa sinom. Oni će obići i Muzej "Fijat automobili Srbija"

  • 0

Premijer Srbije Ivica Dačić i potpredsednik izdavačke kompanije "Forbs" Kristofer Forbs stigli su danas oko podne u Kragujevac, gde će posetiti fabriku "Fijat automobili Srbija".

Dačić i Forbs će, kako je najavljeno, razgovarati sa rukovodstvom fabrike, a nakon toga obići pogone u kojima se proizvodi automobil "500L".

U posetu fabrici Forbs je stigao sa svojim unukom, a Dačić sa sinom koji će, kako je predviđeno, posetiti i Muzej "Fijat automobili Srbija".

Sastanak Dačića i Forbsa sa rukovodstvom FAS-a i obilazak pogona nije planirano da prate i mediji.

Pre posete fabrici u Kragujevcu, Dačić i Forbs su obišli Mauzolej Karađorđevića i kuću kralja Petra I Karađorđevića na Oplencu.

Forbs će se tokom popodneva sastati i sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem u zgradi na Andrićevom vencu, u Beogradu.

Potpredsednik izdavačke kompanije "Forbs" u poseti Srbiji je od 23. marta, na poziv premijera Dačića.

Generalni direktor kompanije FAS Antonio Ćezare Ferara izjavio je da će izvoz verzije modela "fijat 500L" sa volanom na desnoj strani vozila u Veliku Britaniju početi do kraja ovog meseca.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA