Pogledajte reklamu zbog koje se "Ford" izvinio Berluskoniju! (VIDEO)

Reklama prikazuje bivšeg premijera na mestu vozača i tri devojke vezanih ruku, nogu i usta u prtljažniku kola, a jedna od njih je čuvena Rubi

  • 0

Kompanija "Ford motor" izvinila se bivšem italijanskom premijeru Silviju Berluskoniju jer je na internetu osvanula reklama u kojoj je on u kolima sa tri vezane žene.

Reklamu za "Fordov" "figo" za indijsko tržište kreirala je kompanija JWT, a slogan je glasio "Ostavite svoje brige za sobom".

Aluzija na Berluskonijeve seksualne afere i više je nego jasna. Reklama prikazuje bivšeg premijera na mestu vozača i tri devojke vezanih ruku, nogu i usta u prtljažniku kola. Jedna od devojaka je čuvena Rubi, koja je navodno kao maloletnica imala aferu sa tadašnjim premijerom.

Kompanija je reklamu bez odobrenja postavila na internet.

Grupa WPP u okviru koje je i kompanija koja je postavila reklamu poslala je izvinjenje.

- Duboko žalimo zbog ovog incidenta i uveravamo vas da se tako nešto nikad više neće ponoviti - stajalo je u saopštenju.

U druga dva dela reklame nalaze se Paris Hilton sa zavezanim sestrama Kardašijan i Mihael Šumaher sa tri "oteta" vozača Formule 1.

Pogledajte video-snimak:

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA