TUŽE ŽENSKAROŠA: Splitski švaler na meti bivših ljubavnica!

Bila bi to prva tužba za zavođenje u Hrvatskoj, čija je policija prevarenim devojkama objasnila da se ženskarošu, koji se predstavljao lažnim imenima i davao netačne podatke o svom privatnom i poslovnom životu, mogu "osvetiti" privatnom tužbom i tražiti odštetu

  • 2

Grupa devojaka iz Šibenika, Splita i okoline optužila je Splićanina I. M. (24) da je na prevaru pokušao da ih zavede, a stvar je otišla tako daleko da razmišljaju i o podizanju krivične prijave protiv splitskog Kazanove.

Bila bi to prva tužba za zavođenje u Hrvatskoj, čija je policija prevarenim devojkama objasnila da se ženskarošu, koji se predstavljao lažnim imenima i davao netačne podatke o svom privatnom i poslovnom životu, mogu "osvetiti" privatnom tužbom i tražiti odštetu.

- Rekao je da je sportista, da ima svoj biznis i ja sam mu poverovala... Tvrdio je da želi ozbiljnu vezu sa mnom. Tek kasnije sam saznala da već ima devojku i da ja nisam jedina kojoj je to učinio - ispičala je hrvatskom "Jutarnjem listu" Barbara - jedna od zavedenih, pa ostavljenih devojaka.

Neslužbenim kanalima je, dodala je, saznala da je rekao i lažno ime, odnosno da osoba s tim imenom i prezimenom ne postoji.

- Otvoreno nam se rugao, to je patološka potreba za manipulacijom. Želim da ga ''stavim'' u novine kako bih upozorila druge devojke - poručila je Šibenčanka.

Novinari "Jutarnjeg lista" kontaktirali su "fatalnog mladića" i suočili ga s optužbama devojaka.

- Ma slobodno napišite da sam ja veliki zavodnik i da mi je Hrvatska postala premala, pa sad idem dalje. Mislim da je sve to pokrenula neka ljubomorna bivša devojka koja je ljuta što sam u srećnoj vezi. Nema veze, često sam bio u društvu takvih devojaka, koje nisu baš čiste u glavi. Mogu i ja njih sad da tužim za klevetu - uz smeh je poručio Splićanin.

Policija je saopštila da se krivično delo lažnog predstavljanja stavlja na teret samo kad su u pitanju poslovi sklopljeni na prevaru.

Međutim, ako devojke smatraju da im je naneo psihički bol, mogu ga tužiti po privatnoj tužbi i zahtevati odštetu.

(M. R. / Izvor: Jutarnji list, Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mr

    26. mart 2013 | 17:24

    Lele,koliko bi ja dosad imao prijava hahah. Kad se napijem setim se sutra sta sam sve prico...

  • J.Vrkić

    26. mart 2013 | 18:34

    Uh, samo da protiv mene Srpkinje ne podnesu prijave posli litovanja u Splitu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA